Αίολος Αστακού: Ενημέρωση για τις προπονήσεις των ακαδημιών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Μαΐου 2021

Αίολος Αστακού: Ενημέρωση για τις προπονήσεις των ακαδημιών


Σας ενημερώνουμε ότι από 17/5/21 αποφασίστηκε από τη πολιτεία η επανέναρξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Όλα τα αθλήματα με βάση το κίνδυνο εξάπλωσης του κορονοϊού μπήκαν σε κατηγορίες επικινδυνότητας. Το μπάσκετ επειδή είναι ομαδικό άθλημα και πραγματοποιείται σε κλειστό χώρο βρίσκεται στη κατηγορία υψηλού κινδύνου με πολύ αυστηρά πρωτόκολλα. 

Αποφασίσαμε, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και το ότι ο νομός μας αυτό το διάστημα έχει έξαρση κρουσμάτων, να μην ξεκινήσουμε προς το παρόν τις προπονήσεις των ακαδημιών. Προέχει η υγεία των αθλητών μας και των οικογενειών τους. Υποσχόμαστε, ανάλογα και με την εξέλιξη της πανδημίας, όσο το συντομότερο δυνατό να ξεκινήσουν τα παιδιά μας προπονήσεις. Οι πρώτες σκέψεις μας αφορούν προπονήσεις καλοκαιρινές, πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το ΔΣ
ΑΜΣ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad