Εργασίες συντήρησης σήμανσης και ασφάλισης του εθνικού οδικού δικτύου στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Μαΐου 2021

Εργασίες συντήρησης σήμανσης και ασφάλισης του εθνικού οδικού δικτύου στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

22 Μαΐου 2021


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εργασίες συντήρησης σήμανσης και ασφάλισης του εθνικού οδικού δικτύου στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

Στη συντήρηση της σήμανσης και ασφάλισης του εθνικού οδικού δικτύου της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Για την υλοποίηση του έργου προϋπολογισμού 700.000 ευρώ, την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης υπέγραψε σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου.

Προβλέπεται να εκτελεστούν εργασίες που αποσκοπούν στην άρση επικινδυνότητας του Εθνικού Οδικού Δικτύου ώστε να εξασφαλιστεί η οδική ασφάλεια των χρηστών, ιδιαίτερα σε σημεία που έχουν υποδείξει Δήμοι, φορείς και πολίτες, έχουν επισημανθεί από την Τροχαία ή έχουν εντοπιστεί κατά τις αυτοψίες των κλιμακίων τεχνικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης Έργων της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Μεταξύ άλλων θα τοποθετηθούν στηθαία ασφαλείας ή θα αντικατασταθούν κατεστραμμένα, θα διαγραμμιστούν κόμβοι και τμήματα του εθνικού οδικού δικτύου, θα επιδιορθωθούν φθαρμένες πινακίδες κυκλοφορίας ή θα τοποθετηθούν νέες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad