Δεν κλείνει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Αστακό - Επικοινωνία Βαρεμένου με την διοίκηση της τράπεζας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Μαΐου 2021

Δεν κλείνει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Αστακό - Επικοινωνία Βαρεμένου με την διοίκηση της τράπεζας


Επικοινωνία με την κορυφή της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς είχε ο βουλευτής κ. Γιώργος Βαρεμένος, μετά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν ότι πρόκειται να κλείσει το υποκατάστημα της τράπεζας στον Αστακό.

Ο κ. Βαρεμένος πήρε την διαβεβαίωση ότι δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα. Από την πλευρά του, ο βουλευτής ζήτησε το θέμα αυτό να κλείσει οριστικά πριν καν ανοίξει, διότι σε μία τέτοια περίπτωση οι κάτοικοι του Αστακού θα χρειάζονταν να ακολουθήσουν μία μικρή οδύσσεια προκειμένου να εξυπηρετηθούν σε πόλεις όπως το Μεσολόγγι ή το Αγρίνιο. Πολύ περισσότερο που η Πειραιώς αποτελεί την διάδοχο της Αγροτικής και στην περιοχή ο αγροτοκτηνοτροφικός πληθυσμός θα έμενε ακάλυπτος. Εκτός αυτού, ο Αστακός το καλοκαίρι έχει πολύ περισσότερο κόσμο, όντας και πύλη εισόδου σε νησιά.

Ο κ. Βαρεμένος τόνισε ότι η Alpha Bank φέρεται να κινεί τις διαδικασίες εκ μέρους και της Πειραιώς (που κατέχει ένα ποσοστό) για την μεταβίβαση του Πλατυγιαλίου, προκειμένου να μετατραπεί σε μαρίνα για yachts. Άρα λοιπόν θα ήταν αντιφατικό και αντιπαραγωγικό να τεθεί σε οποιαδήποτε στιγμή -και όχι μόνο τώρα- θέμα να κλείσει το εναπομείναν υποκατάστημα της Πειραιώς στον Αστακό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad