Η Σοφία Σακοράφα ζητά τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στον Αστακό - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Η Σοφία Σακοράφα ζητά τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στον Αστακό


Η Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών του ΜέΡΑ25, Σοφία Σακοράφα κατέθεσε σήμερα με Αναφορά στον Υπουργό το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας με το οποίο ζητείται η συνέχιση της λειτουργίας του Υποκαταστήματος Αστακού της Τράπεζας Πειραιώς.

Η Βουλευτής επισημαίνει στον Υπουργό την τάση των Τραπεζών να μην υπολογίζουν τις κοινωνικές ανάγκες και να τις θυσιάζουν στο βωμό του κέρδους τους, όπως συνέβη και στην περίπτωση του υποκαταστήματος του Αστακού που είναι και το μόνο που απέμεινε για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πολιτών ολόκληρου του Δήμου Ξηρομέρου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad