«Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας-Ανατροπή Τώρα»: Οράματα και παραισθήσεις από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Ιουνίου 2021

«Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας-Ανατροπή Τώρα»: Οράματα και παραισθήσεις από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης


Αστακός 10.6.2021

Δελτίο τύπου

Οράματα και παραισθήσεις από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την Δευτέρα 7 Ιουνίου, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, δημοσιεύεσαι το παρακάτω κείμενο, συνοδευόμενο από φωτογραφίες και βίντεο από το εν εξελίξει έργο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Αστακού.

«Παραλία Αστακού...
Θα ταλαιπωρηθούμε, κάποιοι περισσότερο... αλλά πιστεύουμε θα αξίζει την ταλαιπωρία!»


Τώρα μέσα σε αυτό το μικρό κείμενο του Δημάρχου, που οραματίστηκε και εφεύρε ο κ. Γαλούνης, αυτό που ακριβώς αναφέρει στο Δελτίο Τύπου των παραισθήσεων του: «….μέσω του διαδικτύου προσπαθούν με ψέματα να καπηλευτούν το έργο της Ανάπλασης του Παραλιακού Μετώπου Αστακού, λέγοντας (εμείς!!!) στους Δημότες ότι το έργο αυτό είναι δικό τους και ότι έδωσαν μεγάλους αγώνες για να το εντάξουν στο ΕΣΠΑ και να εξασφαλίσουν τις σχετικές πιστώσεις».

Πουθενά δεν αναφέρθηκαν αυτά και από κανέναν και αν τα βρει να μας τα υποδείξει που αναφέρονται όλα αυτά τα μυθεύματα και οι οπτασίες του κ. Γαλούνη.

Το συγκεκριμένο έργο η δημοτική αρχή Τριανταφυλλάκη το δημοπράτησε τον Οκτώβριο του 2019, τον Ιούνιο του 2020 είχαμε ανάδοχο και το εκτελεί αυτή την περίοδο, ώστε να παραδοθεί στην πόλη του Αστακού και στους δημότες.

Επίσης συμπληρωματικά αναφέρουμε, ότι η νυν δημοτική αρχή, κατάφερε να ενταχθεί στο ΠΔΕ της Περιφέρειας και η Β' φάση της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου του Αστακού, τον Φεβρουάριο του 2021, με 1.180.966,86 € και έτσι αυτό το έργο θα ολοκληρωθεί στο άμεσο μέλλον ως ενιαίο.

Ο κ. Γαλούνης για άλλη μία φορά μετέρχεται το ψεύδος όπως συνηθίζει για να παρουσιάσει τις δικές του παραισθήσεις ως κάτι αληθινό. Δεν μπορούμε να τον παρακολουθήσουμε στο κρεσέντο ψεμάτων και να τον βοηθήσουμε.

Η δημοτική αρχή θα συνεχίσει με πολύ δουλειά να αλλάζει τον Δήμο Ξηρομέρου, να παράγει μετρήσιμο έργο, μελετώντας έργα, εξασφαλίζοντας χρηματοδοτήσεις, δημοπρατώντας και εκτελώντας.

Το μεγαλύτερο έργο όμως της νέας δημοτικής αρχής έως σήμερα, είναι ότι ο κόσμος κέρδισε και κερδίζει την αξιοπρέπεια του, την ελπίδα και τον αυτοσεβασμό του, έννοιες που είναι δυσκολονόητες έως ακατανόητες στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τον κ. Γαλούνη καταλαβαίνουμε ότι αυτό τον ενοχλεί, γιατί οι συγκρίσεις με την αποτυχημένη πενταετία του είναι γι' αυτόν δυσάρεστες, όπου το μόνο έργο που άφησε πίσω του ήταν ένας ρημαγμένος οικονομικά Δήμος στον προθάλαμο του Παρατηρητηρίου. Οι δημότες βλέπουν, συγκρίνουν και καταλαβαίνουν την μεγάλη διαφορά μας.

Ενέταξε το 2018 έργα στο Φιλόδημος με απλά τεχνικά δελτία, όπως έδινε την δυνατότητα η νομοθεσία, αλλά να τα ωριμάσει μελετητικά και να τα δημοπρατήσει ήταν ανίκανος. Στα συρτάρια μέσα βρίσκονταν 1,5 χρόνο, με κίνδυνο να χαθούν οι χρηματοδοτήσεις και ήρθε η νέα δημοτική αρχή, τα έβγαλε από τα συρτάρια, με συστηματική δουλειά Τεχνικής Υπηρεσίας και Ειδικών Συνεργατών, και τα απλά τεχνικά δελτία του κ. Γαλούνη τα έκανε ώριμες μελέτες, τα δημοπράτησε.

Επίσης η νέα δημοτική αρχή ενέταξε μέσα σε ούτε 2 χρόνια, πολλά περισσότερα έργα από όσα ενέταξε αυτός όλα τα 5 χρόνια, και αυτά δυστυχώς γι' αυτόν είναι μετρήσιμα και θα τα παρουσιάσουμε σε απολογισμό μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, σε ζωντανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κάτι που ο κ. Γαλούνης δεν τόλμησε να κάνει ποτέ.

Επίσης θυμίζουμε στον τέως, ότι τα έργα δεν ανήκουν στον εκάστοτε Δήμαρχο και στην εκάστοτε Δημοτική Αρχή, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Ο κ. Γαλούνης να πληρώσει από την τσέπη του, να εργαστεί με το ιδρώτα του και να κολλήσει ένσημα αν θέλει να γίνει ιδιοκτήτης έργων.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad