Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Ο Δήμος Ξηρομέρου διεκδικεί έργα, μελέτες και προμήθειες σε όλους τους άξονες - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Ο Δήμος Ξηρομέρου διεκδικεί έργα, μελέτες και προμήθειες σε όλους τους άξονεςΟ Δήμος Ξηρομέρου στα πλαίσια του αναπτυξιακού Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» με την άριστη συνεργασία των ειδικών του συνεργατών και των Τεχνικών Υπηρεσιών διεκδικεί έργα, μελέτες και προμήθειες σε όλους τους άξονες.

Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης προϋπολογισμού 889.700 €, στη πράξη με τίτλο: «Δημιουργία Γωνιών Ανακύκλωσης στον Δήμο Ξηρομέρου» στα πλαίσια της υπ. αριθμ. 18214/29-09-2020 Πρόσκλησης ΑΤ04 του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Γιάννης Τριανταφυλλάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad