Ενστάσεις - αντιρρήσεις επί της ανάρτησης Τοπογραφικών Διαγραμμάτων μελέτης οριοθέτησης ρεμάτων της Αμβρακίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Ιουλίου 2021

Ενστάσεις - αντιρρήσεις επί της ανάρτησης Τοπογραφικών Διαγραμμάτων μελέτης οριοθέτησης ρεμάτων της Αμβρακίας


Ημερομηνία 29.6.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: Ανάρτηση Τοπογραφικών Διαγραμμάτων μελέτης οριοθέτησης ρεμάτων Αμβρακίας.

Φέρεται σε γνώση κάθε ενδιαφερόμενου ότι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών διαβίβασε στον Δήμο Ξηρομέρου, τη μελέτη οριοθέτησης των ρεμάτων της λίμνης Αμβρακίας.

Δεδομένου ότι προέκυψε η ανάγκη επιμέρους τροποποιήσεων, σας επαναδιαβιβάζουμε σε ηλεκτρονική μορφή, ψηφιακά, τα σχέδια των ρεμάτων όπως εκπονήθηκαν και επανυποβλήθηκαν, στα πλαίσια της μελέτης με τίτλο «Οριοθέτηση Ρεμάτων περιοχής Αμβρακίας» και παρακαλούμε για τις ενέργειές σας σχετικά με την ανάρτηση (λαμβάνοντας υπόψη ως αρχή γενομένης την ανάρτηση της συνημμένης μελέτης του παρόντος εγγράφου).
Τυχόν ενστάσεις – αντιρρήσεις επί της προαναφερόμενης μελέτης, μπορούν να υποβληθούν εντός 15 ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad