Ο Γιώργος Βαρεμένος για το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Ιουλίου 2021

Ο Γιώργος Βαρεμένος για το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Αστακό


Τις πληροφορίες περί επικείμενου κλεισίματος του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στον Αστακό σχολιάζει με κριτική διάθεση ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του κόμματος, Γιώργος Βαρεμένος.

Σε γραπτή του δήλωση αναφέρει:

“Μόλις στις 16 Μαΐου του 2021 είχα την διαβεβαίωση από την διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ότι δεν τίθεται θέμα κλεισίματος του υποκαταστήματός της στον Αστακό.

Με τεράστια έκπληξη και απορία πληροφορήθηκα ότι το κατάστημα πάει για κλείσιμο.

Τί συνέβη άραγε και βρέθηκε σ’ ένα ευρύτερο πακέτο δεκάδων υποκαταστημάτων που κλείνουν με την μεθόδευση ότι, αφού κλείνουν κι άλλα υποκαταστήματα δεν έχετε λόγο να διαμαρτύρεσθε! Σοβαρά;

Η διοίκηση της Πειραιώς γνωρίζει πολύ καλά ότι αποτελεί την διάδοχο κατάσταση της Αγροτικής και εξ αυτού προκύπτουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις της προς τους κατοίκους μιας κατ’ εξοχήν αγροτικής περιοχής.

Γνωρίζει ακόμη καλύτερα ότι η ίδια, έστω και με μικρότερο ποσοστό, συμμετέχει στην διαπραγμάτευση για την πώληση του Πλατυγυαλίου (εκτός και αν πρόκειται για προπαγανδιστικό πυροτέχνημα), προκειμένου να γίνει μία μεγάλη επένδυση για μαρίνα megayachts. Και παρ’ όλα αυτά κλείνει το υποκατάστημα!

Γνωρίζει επίσης, και αν δεν γνώριζε το πληροφορήθηκε, ότι ο Αστακός γεωγραφικά είναι απομονωμένος για να μπορεί να εξυπηρετείται μετά το κλείσιμο.

Γνωρίζει επίσης ότι ο Αστακός το καλοκαίρι είναι κόμβος για την επικοινωνία με νησιά του Ιονίου και ο πληθυσμός του αυξάνεται σημαντικά τους θερινούς μήνες.

Τα μεγάλα λόγια περί του Αστακού ως στρατηγικού επενδυτικού πόλου είναι για επικοινωνιακή κατανάλωση και η κυβέρνηση δεν έχει να επισημάνει κάτι στην διοίκηση της Τράπεζας επ’ αυτού.

Η οποία διοίκηση έχει την εντύπωση ότι οι κάτοικοι πρέπει να δεχθούν αδιαμαρτύρητα τον ξαφνικό θάνατο του υποκαταστήματος και να πουν κι ευχαριστώ για την διευκόλυνση;”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad