Δήμος Ξηρομέρου: Ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων για την επιδότηση κατοίκων οικισμών ''Λευκών περιοχών'' - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Ιουλίου 2021

Δήμος Ξηρομέρου: Ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων για την επιδότηση κατοίκων οικισμών ''Λευκών περιοχών''


ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας
T.K. 300 06
Τηλ.: 26463 60534
e - mail info@dimosxiromerou.gr

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ "ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ"

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί δημότες,
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ 2539/τεύχος Β'/14.06.2021 η υποβολή αιτήσεων μέσω Θυρίδας για την υπαγωγή στο έργο των Λευκών Περιοχών ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 15.07.2021. Η υποβολή των αιτήσεων έχει απενεργοποιηθεί με την ολοκλήρωση του τρέχοντα κύκλου και για του πολίτες και για τους υπαλλήλους ΚΕΠ. Όσοι πολίτες δεν πρόλαβαν να αιτηθούν την ένταξή τους στο μητρώο, θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν στον επόμενο κύκλο επικαιροποίησης του μητρώου.

Οι αιτήσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα (incoming, pending) οφείλουν να αξιολογηθούν και σε περίπτωση έγκρισής τους να καταχωριστούν στο Πληροφοριακό Σύστημα του έργου για την διεκπεραίωσή τους από τους Παρόχους των τηλεοπτικών υπηρεσιών.

Τονίζεται ότι για κάθε ενδιαφερόμενο πρέπει να υπάρχει μία και μόνο μία εγκεκριμένη αίτηση του στη Θυρίδα. Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης έχει υποβάλει πολλαπλές αιτήσεις, τότε όλες εκτός από μία, εφόσον πληρούνται τα απαραίτητα κριτήρια, οφείλουν να απορρίπτονται.
Το Πληροφοριακό Σύστημα του έργου (https://totaltvcoverage.gr/) θα παραμείνει προσβάσιμο για την καταχώριση των ως άνω εγκεκριμένων αιτήσεων έως και το Σάββατο 31.07.2021.
Λεπτομερείς οδηγίες για τη διαχείριση των αιτήσεων μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πρόβλημα αντιμετωπίζετε μπορείτε να επικοινωνείτε Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00 με το Γραφείο Αρωγής Χρηστών στο τηλέφωνο 215215-7840 ή μέσω e-mail στη διεύθυνση helpdesk@tvcoverage.gr.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad