Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών ευχαριστεί τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Αυγούστου 2021

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών ευχαριστεί τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού


Ο Σ. Α. Α. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Διοικητή του. ΑΤ. Αστακού για την όχι μόνο γρήγορη αντίδραση του στο δημοσίευμα του Σ.Σ Α για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον χώρο της εκτέλεσης των έργων για την τοποθέτησης της προτομής του Παντελή Καρασεβδα, όσο και στον εντοπισμό των "δραστών". 

Όλοι μας γνωρίζουμε την τεράστια έλλειψη δύναμης του Α.Τ., η οποία δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα στις ανάγκες ενός Δήμου με πληθυσμό που ξεπερνά τις δέκα χιλιάδες κάτοικους, παρόλα αυτά στην συγκεκριμένη περίπτωση, έδρασε με ταχύτητα και με άμεσα αποτελέσματα.

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών δεν προτίθεται να προβεί σε καμιά δικαστική πράξη μετά και τα αποτελέσματα της ερευνάς της Αστυνομίας, παρότι στην αρχική σκέψη ήταν να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά.

Με την ευχή ότι το περιστατικό αυτό θα είναι το τελευταίο έως και την 20η Αυγούστου κλείνουμε το θέμα, χωρίς όμως να μας δημιουργήσει αμνησία.

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad