Παναγιώτης Στάϊκος: Οι πραγματικοί ηθικοί βανδαλιστές για την βάση της προτομής Παντελή Καρασεβδά - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Αυγούστου 2021

Παναγιώτης Στάϊκος: Οι πραγματικοί ηθικοί βανδαλιστές για την βάση της προτομής Παντελή Καρασεβδά


Αυτοί οι οποίοι δεν ήθελαν, να αποκαλυφθεί το όνομα του Δωρητή της Προτομής Καρασεβδά, είναι οι πραγματικοί ηθικοί βανδαλιστές για την βάση της προτομής Παντελή Καρασεβδά!!!

Πριν από χρόνια υπήρξαν βανδαλισμοί στο Σιντριβάνι της Πλατείας του Αστακού σε αυτό που είχε κατασκευαστεί στην θητεία του κυρίου Βασιλείου Στράτου και αργότερα όταν ανασκευάστηκε από την αρχή στην θητεία του κυρίου Πυθαγόρα Σαμαρά, αλλά και στα πυροσβεστικά αυτοκίνητα, την μηχανοκίνητη σκούπα και το απορριμματοφόρο και στην δικιά μου θητεία.

Τώρα όμως οι βανδαλιστές είναι διαφορετική περίπτωση και τους όπλισαν το χέρι αυτοί που προέβαλαν βέτο, για να μην αποκαλυφθεί και πολύ περισσότερο να μην αναγραφεί στο σημείο της προτομής το όνομα του Δωρητή της Προτομής του Ολυμπιονίκη και Αγωνιστή της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας της Πατρίδας Παντελή Καρασεβδά.

Μήπως μπορεί ο Σύλλογος Αστακιωτών να μας αποκαλύψει το όνομα του Δωρητή της Προτομής Καρασεβδά ή παραμένει επτασφράγιστο μυστικό και γιατί;

Σκοπεύουν να παραμείνει μυστικό το όνομα του Δωρητή και γιατί ή μήπως δεν υπήρξε Δωρητής και τα χρήματα για την Προτομή ήταν χρήματα από το ταμείο του Συλλόγου;

Εμείς πάντως ως παράταξη, που με την παρουσία μας υπήρξε απαρτία στο Δημοτικό Συμβούλιο, όχι μόνο στηρίξαμε την Πρόταση του Δημάρχου για την ανακήρυξη του Αρχιεπισκόπου και των Ολυμπιονικών ως Επίτιμων Δημοτών και την βράβευσή τους, αλλά εξουσιοδοτήσαμε εν λευκώ τον Δήμαρχο για το κόστος της εκδήλωσης, χωρίς να θέτουμε θέματα απολογισμού ή ελέγχου των δαπανών ,αλλά προτείναμε η φιλοξενία να είναι υποδειγματική και αντάξια της φιλοξενίας των Ξηρομεριτών.

Αστακός 12/8/2021

Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad