Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το βιβλίο του Δημήτρη Στρατούλη «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, Δωρεά οργάνων - Δώρο ζωής» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Σεπτεμβρίου 2021

Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το βιβλίο του Δημήτρη Στρατούλη «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, Δωρεά οργάνων - Δώρο ζωής»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το βιβλίο του Δημήτρη Στρατούλη «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, Δωρεά οργάνων - Δώρο ζωής»

Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού πολιτών του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής πραγματοποιήθηκε χθες, 22/9/2021, η παρουσίαση του Βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, Δωρεά Οργάνων – Δώρο Ζωής».

Οι συγκλονιστικότερες στιγμές ψυχικού μεγαλείου και κοινωνικής αλληλεγγύης ήταν, όταν ζήτησαν το λόγο και μίλησαν δύο μητέρες (Αθανασία Δημητρίου και Ελένη Σκανδάλου), που δώρισαν τα όργανα των παιδιών τους, που τα έχασαν στην ηλικία των 17 ετών, και μετέτρεψαν την ανείπωτη θλίψη και ψυχολογική συντριβή τους για την απώλεια τους σε γέφυρα ελπίδας και ζωής για να σωθούν 12 βαριά ασθενείς τελικού σταδίου συνάνθρωποι μας.

Επειδή πολλοί φίλοι και φίλες μου για διάφορους αντικειμενικούς λόγους δεν μπόρεσαν να είναι στην εκδήλωση το βιβλίο εξακολουθεί να διατίθεται στο βιβλιοπωλείο της Αλέκας Μοσχονά Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΣΧΟΝΑ, Αναστασιάδη Αβραάμ 2, Αγρίνιο (Κέντρο).

Χαιρετισμό απεύθυνε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ενώ την εκδήλωση συνδιοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου, το βιβλιοπωλείο «Η λέσχη του βιβλίου» της Αλεξάνδρας Μοσχονά και οι εκδόσεις «ΤΟΠΟΣ».

Την συζήτηση συντόνιζε ο φοροτεχνικός, οικονομολόγος και συγγραφέας Γιώργος Παληγεώργος, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η γνωστή και καταξιωμένη ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα!

Για την βιβλιοπαρουσίαση, που έγινε στον προαύλειο χώρο των καπναποθηκών Παπαστράτου στο «Σιντριβάνι» μίλησαν η νεφρολόγος και Διευθύντρια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Αγρινίου Ειρήνη Σαββιδάκη, ο φαρμακοποιός του Νοσοκομείου Αγρινίου και δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Ανυπότακτο Αγρίνιο» Στέλιος Μερμίγκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Μαμασούλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Αιτωλοακαρνανίας Ευθύμιος Στούμπος, ενώ τη συζήτηση έκλεισε ο συγγραφέας Δημήτρης Στρατούλης.

Στην βιβλιοπαρουσίαση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Βαρεμένος, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, οι πρώην Δήμαρχοι Αγρινίου Γιάννης Βαϊνάς (πρώην Νομάρχης και βουλευτής Αιτωλ/νίας) και Παύλος Μοσχολιός, ο πρώην Δήμαρχος Θεστιέων Δημήτρης Τραπεζιώτης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου, και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Συμμαχία Πολιτών» Γιώργος Καραμητσόπουλος.

Αγρίνιο 23/9/2021


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad