Αγρίνιο: Πρόγραμμα 13ου Ημιμαραθώνιου "Μιχάλης Κούσης" - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Οκτωβρίου 2021

Αγρίνιο: Πρόγραμμα 13ου Ημιμαραθώνιου "Μιχάλης Κούσης"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 09 Οκτωβρίου στις 18.00 μ.μ. στις αποθήκες Παπαστράτου θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή του Αθλητή στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 13ου Ημιμαραθώνιου «Μιχάλης Κούσης».

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στις 09.30 π.μ. θα δοθεί η εκκίνηση του Ημιμαραθώνιου δρόμου στη Δογρή. Οι αθλητές θα ακολουθήσουν διαδρομή 21,1 χλμ από τη Βαριά - Παντάνασσα - Παραβόλα - Τραγάνα - Καινούργιο - Παναιτώλιο - Εθν. Οδό Αγρινίου Μεσολογγίου - Χαριλάου Τρικούπη και θα τερματίσουν στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Στις 09.35 π.μ. θα δοθεί η εκκίνηση για τον αγώνα των 5 χλμ στην Πλατεία Δημοκρατίας με διαδρομή: Χαριλάου Τρικούπη - παράπλευρη οδός Εθνικής Οδού Αγρινίου Μεσολογγίου - Αναστροφή στα 2,5 χλμ και επιστροφή - Πλατεία Δημοκρατίας (τερματισμός).

Οι αγώνες θα γίνουν με την υποστήριξη της Τροχαίας Αγρινίου.

Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνεται το Σάββατο 09 Οκτωβρίου 2021 στα γραφεία του Τμήματος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αγρινίου, επί της οδού Λορέντζου Μαβίλη (πρώην σταθμός τρένου), από ώρα 16:00 - 20:00, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του COVID-19.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad