Εγκρίθηκε το ποσό των 900.000€ για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το παραλιακό μέτωπο Παλαίρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Οκτωβρίου 2021

Εγκρίθηκε το ποσό των 900.000€ για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το παραλιακό μέτωπο Παλαίρου


ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
Βουλευτής Ν. Αιτωλοακαρνανίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

08/10/2021

Έπειτα από πολύμηνες συζητήσεις και συναντήσεις του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, κ. Κωνσταντίνου Καραγκούνη και του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας, κ. Γεώργιου Αποστολάκη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, εγκρίθηκε σήμερα το ποσό των 900.000€ για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το παραλιακό μέτωπο Παλαίρου εξαιτίας των έκτακτων καιρικών φαινομένων. Η υλοποίηση του εν λόγω έργου αποκατάστασης θα δώσει τέλος στην ταλαιπωρία που υφίστανται όλον αυτόν τον καιρό τόσο οι κάτοικοι της περιοχής όσο και οι ταξιδιώτες.

Ο κ.Καραγκούνης θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ. Πέτσα για την κατανόηση που επέδειξε και την άμεση εξεύρεση λύσης σε αυτό το μείζον πρόβλημα της περιοχής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad