Παναγιώτης Στάϊκος: Δήμαρχε κύριε Τριανταφυλλάκη για άλλη μια φορά δείχνετε την ασέβειά σας προς τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Οκτωβρίου 2021

Παναγιώτης Στάϊκος: Δήμαρχε κύριε Τριανταφυλλάκη για άλλη μια φορά δείχνετε την ασέβειά σας προς τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου


Δήμαρχε κύριε Τριανταφυλλάκη για άλλη μια φορά δείχνετε την ασέβειά σας προς τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμος δεν είναι ιδιοκτησία σας και οι αρμοδιότητες σας ορίζονται σαφώς από τους νόμους και αυτή η αρμοδιότητα δεν είναι δικιά σας, αλλά του Δημοτικού Συμβουλίου .

Όμως εσείς δεν λογαριάζετε ούτε νόμους ούτε θεσμούς.

Έτσι δεν μπορείτε από μόνος σας να δώσετε εντολή να έρχονται τα απορριμματοφόρα του Δήμου της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου, για να αδειάζουν τα απορρίμματα στον σταθμό μεταφόρτωσης του Δήμου Αστακού, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Θα έπρεπε εάν σεβόσασταν τους συνεργάτες σας, οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτα, όπως και τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης, να κάνατε ένα Συμβούλιο δια περιφοράς ή να τους ενημερώνατε τηλεφωνικά και εμείς δεν θα είχαμε καμία αντίρρηση στα πλαίσια της αλληλεγγύης να εξυπηρετήσουμε τον Δήμο Μεσολογγίου μετά την φωτιά, που έπιασε στον ΧΥΤΑ τους, χωρίς να βάζουμε ούτε θέμα κόστους, για την μεταφορά τους στον ΧΥΤΑ Παλαίρου, αυτό το μικρό κόστος για όσο καιρό χρειαστεί, μπορούμε να το επωμιστούμε εμείς ως Δήμος, αλλά το πρόβλημα είναι πως λειτουργείτε τον Δήμο Ξηρομέρου, που με την συμπεριφορά σας δείχνει νοοτροπία Απολυταρχική και όχι Δημοκρατική.

Αστακός 6/10/2021


Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad