Πηγάδια Ξηρομέρου: Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη δύο αδέλφια που σκότωσαν τρία κυνηγόσκυλα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Νοεμβρίου 2021

Πηγάδια Ξηρομέρου: Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη δύο αδέλφια που σκότωσαν τρία κυνηγόσκυλα


Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη θα βρεθούν δυο αδέλφια κτηνοτρόφοι από την κοινότητα Πηγάδια του Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας, καθώς θανάτωσαν το ένα μετά το άλλο τρία κυνηγόσκυλα επειδή πέρασαν μέσα από το κτήμα τους, κοντά στο ποιμνιοστάσιό τους.

Ο άνδρας και η αδελφή του είδαν τα τρία ημίαιμα κυνηγετικά σκυλιά, να προσπαθούν να μπουν στο μαντρί τους. Έτσι, χρησιμοποιώντας μια ο ένας και μια η άλλη το ίδιο κυνηγετικό όπλο, τα πυροβόλησαν τραυματίζοντάς τα θανάσιμα!

Οι δράστες συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου από αστυνομικούς του τμήματος Ξηρόμερου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων καθώς διαπιστώθηκε από τον έλεγχο ότι κατείχαν παράνομα το όπλο που κατασχέθηκε. Παράλληλα, τους επιβλήθηκε βαρύ διοικητικό πρόστιμο για την θανάτωση των τριών σκύλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad