Ανακοίνωση Προέδρου Κοινότητας Βλυζιανών Δημήτρη Ζαρκαδούλα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Νοεμβρίου 2021

Ανακοίνωση Προέδρου Κοινότητας Βλυζιανών Δημήτρη Ζαρκαδούλα


Ανακοίνωση Προέδρου Κοινότητας Βλυζιανών Δημήτρη Ζαρκαδούλα

Με έκπληξη είδα ανυπόγραφο κείμενο να κυκλοφορεί σε τοπικό blog, με το όνομα μου στην αρχή, το οποίο γράφει μέσα πράγματα για το Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο, τα οποία δεν είναι αληθή και ποτέ δεν μπορούσαν να έχουν την έγκριση μου και δεν την είχαν, γιατί αυτό το κείμενο όπως είπα, εγώ πρώτη φορά το είδα ως δημοσίευμα αφού με ενημέρωσαν και δεν το γνώριζα πριν.

Όταν μάθαμε όλοι ότι θα γίνει 3θέσιο το σχολείο από 4θέσιο που ξεκίνησε, όλοι οι Πρόεδροι το θεωρήσαμε λάθος και το είπαμε και ο Δήμαρχος με το Διευθυντή του σχολείου ξεκίνησαν την προσπάθεια να το σταματήσουν. Όλα τα άλλα που γράφει αυτή η ανακοίνωση ότι το σχολείο λέει σώθηκε με ενέργειες κάποιων συγκεκριμένων και ότι ο Δήμος δεν έκανε τίποτα δεν είναι αλήθεια.

Όλοι βοήθησαν, με πρώτους τον Δήμαρχο και το Διευθυντή του σχολείου, παίρνοντας συνέχεια τηλέφωνα σε υπηρεσιακούς και πολιτικούς ώστε να μείνει το σχολείο 4θεσιο, κάτι που είναι και το νόμιμο μιας και το αποφάσισε το ΠΥΣΠΕ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΛΥΖΙΑΝΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad