Οι τρεις Θαλασσόλυκοι του ΣΚΑΪ ανοίγουν πανιά για τον Καστό (βίντεο) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Νοεμβρίου 2021

Οι τρεις Θαλασσόλυκοι του ΣΚΑΪ ανοίγουν πανιά για τον Καστό (βίντεο)


Οι τρεις Θαλασσόλυκοι του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αποστολάκης, Γιάννης Δρυμωνάκος και Παύλος Γαλακτερός, μετά την εξερεύνηση στον Σκορπιό και το Μεγανήσι βάζουν πλώρη για νέες περιπέτειες στο Ιόνιο Πέλαγος.

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, οι Θαλασσόλυκοι εξερευνούν το μικρότερο κατοικημένο νησί του Ιονίου, τον Καστό και επισκέπτονται ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα του νησιού, τη Φωκότρυπα. Στη συνέχεια, ανοίγουν πανιά για την καταπράσινη Άτοκο, ή όπως οι κάτοικοι των γύρω νησιών συνηθίζουν να αποκαλούν, τις Μπαχάμες της Ελλάδας.


Τέλος, χαράζουν πορεία για την Ιθάκη, όπου εξερευνούν το παλάτι του Οδυσσέα, γνωρίζουν τον πιο ντελικάτο τυροκόμο του νησιού και δοκιμάζουν τις πιο νόστιμες γεύσεις του μέχρι τώρα ταξιδιού τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad