Τα συννεφιασμένα Ακαρνανικά Όρη από το διάστημα - Φωτογραφία αστροναύτη της NASA - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Νοεμβρίου 2021

Τα συννεφιασμένα Ακαρνανικά Όρη από το διάστημα - Φωτογραφία αστροναύτη της NASA

Τα Ακαρνανικά Όρη (με την κορυφή τους σκεπασμένη από σύννεφα), τη Λίμνη Βουλκαριά και τα νησιά Καστός, Κάλαμος, Μεγανήσι και τμήμα της Λευκάδας σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό - Πηγή φωτογραφίας: NASA


- Τα συννεφιασμένα Ακαρνανικά Όρη από το διάστημα. Φωτογραφία αστροναύτη της NASA
- Η φωτογραφία είναι από τον Δεκέμβριο του 2020, αλλά δόθηκε μόλις στη δημοσιότητα

Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) έδωσε στη δημοσιότητα μια διαστημική φωτογραφία ενός μέρους της ακτογραμμής της Δυτικής Ελλάδας και ορισμένων νησιών του Ιονίου.

Η φωτογραφία, αν και είχε τραβηχτεί πέρυσι τον Δεκέμβριο από Αμερικανό αστροναύτη του πληρώματος της αποστολής 64 που βρισκόταν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), δημοσιοποιήθηκε τώρα.

Δείχνει τα Ακαρνανικά Όρη (με την κορυφή τους σκεπασμένη από σύννεφα), τη Λίμνη Βουλκαρία και τα νησιά Καστός, Κάλαμος, Μεγανήσι και τμήμα της Λευκάδας.

Στα δεξιά της φωτογραφίας φαίνεται ο κόλπος του Αστακού και το λιμάνι του Πλατυγιαλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad