Η διαδραστική παράσταση "Stand Up Chemistry" σε σχολεία του Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


23 Νοεμβρίου 2021

Η διαδραστική παράσταση "Stand Up Chemistry" σε σχολεία του Δήμου Ξηρομέρου


Συνδέεται η ψυχαγωγία με τη μάθηση;

Η διαδραστική παράσταση Stand Up Chemistry του χημικού - ηθοποιού Δρ. Γιάννη Γουλέ, εισάγει τα παιδιά στον κόσμο της χημείας με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Δύο άνθρωποι τόσο αταίριαστοι όσο το λάδι και το νερό 'πειραματίζονται' μέχρι να τα βρούνε, ένας πατέρας προσπαθεί να πείσει τον γιο του να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό και εκείνος φτάνει μέχρι.... το Χημείο του Κράτους για να αποδείξει την αξία του. Τέλος, ένας... Γάλλος κατάσκοπος με το όνομα Οξύ Ζενέ μπλέκει σε μια τρελή καταδίωξη!

Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά... κι η κωμωδία γίνεται η καλύτερη αφορμή για βιωματική μάθηση. Γιατί όλα είναι θέμα χημείας!

Οι (10) παραστάσεις πραγματοποιούνται με την αρωγή του ΝΠΔΔ του Δήμου Ξηρομέρου... από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 έως και την Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου 2021 στο: Δημοτικό Αστακού, Γυμνάσιο Αστακού, Δημοτικό Φυτειών, Λύκειο - Γυμνάσιο Φυτειών, Δημοτικό Μύτικα, Δημοτικό Κανδήλας.

Τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσής Ελλήνων Χημικών, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και του Πανελλήνιου Σωματείου Ατόμων με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητα ADHD Hellas.

Λίγα λόγια για το ΘΕΑΤΡΟΝΙΟ

Το ΘΕΑΤΡΟΝΙΟ είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια και οργάνωση της επιστημονικής παράστασης. Από το 2015, συνεργάστηκε με 280 σχολικές μονάδες και κοινωνικά ιδρύματα. Στόχος είναι οι φυσικές επιστήμες να γίνουν προσιτές σε όλους τα παιδιά.

Συντελεστές:
Κείμενο - παρουσίαση: Δρ. Γιάννης Γουλές
Σκηνοθεσία: Στέλιος Χλιαράς
Μουσική: Γιάννης Ζουγανέλης
Παιδαγωγική επιμέλεια: Ναταλία Λύτρα MSc
Eπιμέλεια κειμένου: Ελπίδα Μηναδάκη

Η παράσταση λαμβάνει χώρα σε σχολεία. Απευθύνεται σε παιδιά από Α' Δημοτικού έως και το Λύκειο, ενώ προσαρμόζεται ανάλογα με τη σχολική βαθμίδα και την τάξη.

Trailer: https://youtu.be/LpbMV_0x5hw
Τηλεοπτική συνέντευξη: https://youtu.be/-Qm3TN-Sf2s

ΘΕΑΤΡΟΝΙΟ
Γραφείο Επικοινωνίας.
Βεργοβίτσης 8-10, Γκύζη 210 6470003 / info@theatronio.gr / www.theatronio.gr / www.facebook.com/theatronio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad