Παρουσίαση του βιβλίου "www.Dialogos.gr" στην αίθουσα της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών στην Αθήνα - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Παρουσίαση του βιβλίου "www.Dialogos.gr" στην αίθουσα της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών στην Αθήνα


Την Κυριακή 14 Νοέμβρη, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου WWW.DIALOGOS.GR του Κων/νου Λίχνου (Εκδόσεις Κέφαλος, επιμέλεια έκδοσης Πλούταρχος Πάστρας) στην ιστορική αίθουσα της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, με την στήριξη του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών. Αν και εν μέσω δύσκολων συγκυριών λόγω της πανδημίας, η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε με ενδιαφέρον και επιτυχία.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Χρήστος Μπόνης, Πρ. Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, Πρ. του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών και ο Δημήτρης Στρατούλης, Πρώην Υπουργός.

Για το βιβλίο μίλησαν ο Κώστας Καρούσος, Πρ. της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, και η κυρία Χρύσα Νικολάκη, Κριτικός Λογοτεχνίας, Συγγραφέας. Ο Κυριάκος Μυστακέλης (ηθοποιός) ανέγνωσε αποσπάσματα του βιβλίου, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε αναλάβει η Δήμητρα Λαζάρου, μεταφράστρια - διερμηνεύτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad