Συνέντευξη του δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη για τη συνεδρίαση της Επιτροπής ΕΣΠΑ της ΚΕΔΕ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Νοεμβρίου 2021

Συνέντευξη του δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη για τη συνεδρίαση της Επιτροπής ΕΣΠΑ της ΚΕΔΕ


Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής ΕΣΠΑ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στην Αρχαία Ολυμπία αναφέρθηκε ο δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, μιλώντας στο “Δυτικά Fm 92,8”.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε το διήμερο 19 και 20 Νοεμβρίου και στη διάρκειάς της εκεί έγινε αναλυτική ενημέρωση για την πορεία του ΕΣΠΑ της ΚΕΔΕ καθώς και για το Ταμείο
Ανάκαμψης.

Πολλοί από τους δημάρχους που παρευρέθηκαν δεν έκρυψαν την ανησυχία τους για το εάν θα είναι μέσα στην διεκδίκηση από το Ταμείο Ανάπτυξης ενώ φορείς υλοποίησης θα είναι οι Περιφέρειες και όχι οι Δήμοι.

Ο δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή της Δήμητρας Λαοπόδη: «Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα όπου ακούστηκαν διάφορα πράγματα για τα χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία είναι ενεργά ή πρόκειται να έρθουν και στους δήμους, τις Περιφέρειες και την κεντρική κυβέρνηση».

Ακούστε την συνέντευξη του δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad