Τακτοποίηση εκκρεμοτήτων μελών του Συλλόγου Γυναικών Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Δεκεμβρίου 2021

Τακτοποίηση εκκρεμοτήτων μελών του Συλλόγου Γυναικών Αστακού


Αγαπητά μας μέλη,

Από το 1983, ο Σύλλογός μας αποτελεί έναν από τους πιο ενεργούς συλλόγους με μεγάλη προσφορά σε δράσεις κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου.

Η επιτυχία του οφείλεται στην μεγάλη αγάπη που έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια οι διοικούντες του συλλόγου καθώς και τα μέλη του.

Τα τελευταία χρόνια κάποια μέλη μας, λόγω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών ή λόγω αμέλειας, παρέμειναν «ανενεργά» μη μπορώντας να τακτοποιήσουν τις ετήσιες συνδρομές τους.

Το Δ.Σ. μετά από συζήτηση αποφάσισε να φέρει το θέμα αυτό στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την 1/2/20 και ομόφωνα αποφάσισαν να διευθετηθεί ως εξής:

«Όσες οφειλές εκκρεμούν από την ίδρυση του συλλόγου μας έως και σήμερα, να μπορέσουν να τακτοποιηθούν με μια εφάπαξ καταβολή ποσού 20,00 ευρώ. Με αυτή την καταβολή τα μέλη θα είναι πάλι ενεργά και η μόνη τους οικονομική υποχρέωση στο μέλλον είναι να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή των 10,00 ευρώ».

Όποιοι επιθυμούν να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες τους μπορούν να επικοινωνήσουν με την ταμία του Συλλόγου μας Μαρία Μερισιώτη Μπαμπούρη στο εξής τηλ: 6972 107388

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΩΝ ΕΩΣ 31/12/2021

Σας ευχαριστούμε το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad