Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Επιστολή προς την πρόεδρο της Κοινότητας Αστακού για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Δεκεμβρίου 2021

Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Επιστολή προς την πρόεδρο της Κοινότητας Αστακού για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου


Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών σας ευχαριστεί πολύ για την πρόσκληση να συμμετάσχει στην εορταστική εκδήλωση στην πλατεία του Αστακού, κατά την οποίαν θα φωταγωγήσετε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Αν και η απόσταση είναι πολύ μεγάλη και οι συνθήκες πολύ δύσκολες να παρευρεθούμε δια ζώσης, εν τούτοις να θεωρήσετε ότι είμαστε παρόντες, μεταφέροντας τις ευχές όλων των Απανταχού Αστακιωτών για χαρούμενες γιορτές, με υγεία και ευτυχία ατομική και οικογενειακή σε όλους εσάς.

Ευχαριστούμε την δραστήρια Πρόεδρο της Κοινότητας Αστακού Αρετή Γριτσίπη για την πρωτοβουλία της να μας εντάξει στους προσκεκλημένους και την διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε συνεχώς και πάντα στην διάθεση του Δ.Σ της Κοινότητας Αστακού για το καλό του πολυαγαπημένου μας Αστακού.

Θέλουμε να σας παρακαλέσουμε να μεταφέρετε τις ευχές του Δ.Σ του Σ.Α.Α. το όποιο εκφράζει όλους τους Αστακιώτες που διαμένουν εκτός των ορίων της πόλης μας για ευτυχισμένα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και το νέο έτος να είναι μια χρονιά που θα μας επαναφέρει το χαμόγελο, την αισιοδοξία την ηρεμία και την γαλήνη στις καρδιές μας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad