Νέες πλωτές εξέδρες στο λιμάνι της Παλαίρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Δεκεμβρίου 2021

Νέες πλωτές εξέδρες στο λιμάνι της Παλαίρου


Με απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης (αρ. απόφ. 2274 /26/11/2021) εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε ΣΑΕ 189) δυο πλωτές εξέδρες για το λιμάνι της Παλαίρου.

Το έργο με τίτλο «Μελέτη Προμήθεια Τοποθέτηση δύο εξεδρών στο λιμάνι Παλαίρου» έχει προϋπολογισμό ‪200.000€ και προβλέπει την τοποθέτηση εξεδρών συνολικού μήκους 92 μέτρων.

Πρόκειται για σημαντικό έργο, καθώς το υπάρχον λιμάνι δεν επαρκεί να καλύψει τις ανάγκες ελλιμενισμού τουριστικών σκαφών με αποτέλεσμα χιλιάδες επισκέπτες να μην μπορούν να επισκεφθούν την περιοχή.

Γίνεται προσπάθεια το έργο να δημοπρατηθεί άμεσα έτσι ώστε την προσεχή τουριστική περίοδο να είμαστε έτοιμοι (με ενενήντα (90) συνολικά θέσεις σκαφών) να υποδεχτούμε τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται να έρθουν στον τόπο μας.

Δυναμώνουμε τις υποδομές των λιμανιών μας, ανοίγουμε νέους θαλάσσιους δρόμους, ενισχύουμε την ανάπτυξη του Δήμου μας.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad