Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την δωρεά του μυελού των οστών στη Κανδήλα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Δεκεμβρίου 2021

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την δωρεά του μυελού των οστών στη Κανδήλα


Ημερομηνία 20-12-2021
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Ξηρομέρου αρωγός και υποστηριχτής του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», πραγματοποίησε την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στην Δημοτική Ενότητα Αλυζίας, εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την δωρεά του μυελού των οστών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΞ και υποστηρίχτηκε από τις Τοπικές Κοινότητες, αλλά και τους Περιβαλλοντικούς - Πολιτιστικούς και Αιμοδοτικούς Συλλόγους της Αλυζίας.

Η εκδήλωση εξελίχτηκε σε θερμό κλίμα μετέδωσε τα μηνύματα και την σημασία της εθελοντικής προσφοράς του μυελού των οστών και ευαισθητοποίησε το κοινό για την σημασία αυτής της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Η εκδήλωση έκλεισε με μια γιορτινή νότα, καθώς τα παιδιά του ΚΔΑΠ Κανδήλας τραγούδησαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Τα παιδιά συμμετείχαν προηγουμένως σε μια δική τους εκδήλωση με σύνθημα «Δώσε Ελπίδα - Δώσε Ζωή», την οποία μας παρουσίασαν σε βίντεο και ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο με την γενναιότητα αυτής της πράξης: Της εγγραφής στο μητρώο εθελοντών δοτών του μυελού των οστών.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 6 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ανάλογα επιτυχημένη εκδήλωση στην έδρα του Δήμου στον Αστακό.

Ο Δήμος Ξηρομέρου και οι δημότες του στηρίζουν έμπρακτα το Συλλόγο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και συνεχίζουν την συνεργασία τους προωθώντας και υποστηρίζοντας το έργο και τους σκοπούς του.

Να σας ευχαριστήσουμε όλους για την παρουσία σας και την συμβολή σας στην πραγματοποίηση των δυο αυτών εκδηλώσεων, καθώς και όσους εγράφησαν εθελοντές και συνέβαλαν με την σειρά τους στην αλυσίδα προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Εκ του Δήμου ΞηρομέρουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad