Δήμος Ξηρομέρου: Προσφορά λίγης αγάπης στο Χαμόγελο του Παιδιού από το ΚΔΑΠ Παλαιομάνινας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Ιανουαρίου 2022

Δήμος Ξηρομέρου: Προσφορά λίγης αγάπης στο Χαμόγελο του Παιδιού από το ΚΔΑΠ Παλαιομάνινας


Ζούμε σε μια εποχή που το αυτονόητο ταυτοχρόνως είναι και το δύσκολο! Η μελωδία της ευτυχίας δεν ηχεί στα αυτιά όλων των παιδιών! Και σαν κοινωνία έχουμε την υποχρέωση να κάνουμε το αυτονόητο! Να προσφέρουμε λίγη χαρά, λίγη ευτυχία, έστω μια σταγόνα, σ' αυτούς που το έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα στα παιδιά.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα Κδαπάκια μας, τους γονείς, και όλους όσους πρόσφεραν και άλλους που θα ήθελαν να προσφέρουν, λίγη αγάπη (τρόφιμα, παιχνίδια, ρούχα κλπ) στο Χαμόγελο του Παιδιού!

Μα πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Χαμόγελο του Παιδιού και τους ανθρώπους του, για την τεράστια προσφορά στην κοινωνία! Γιατί ο κόσμος μας με εσάς γίνεται ομορφότερος, με πολλά παιδικά χαμόγελα!

Είμαστε ευγνώμονες!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad