Δήμος Ξηρομέρου: Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα την Ινομυαλγία & Ρευματικά Νοσήματα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Ιανουαρίου 2022

Δήμος Ξηρομέρου: Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα την Ινομυαλγία & Ρευματικά Νοσήματα


Αστακός 14.1.2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος μας αποτελεί μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και στα πλαίσια αυτά, βοηθά ώστε να προβάλλονται οι σημαντικές και πολυποίκιλες δράσεις του.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να παρακολουθήσετε το Διαδικτυακό Σεμινάριο για την Ινομυαλγία & Ρευματικά Νοσήματα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, ώρες: 18:00 – 20:00, από το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να στείλετε email στο info@osteocare.gr δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και το email σας καθώς υπάρχει περιορισμός στις συμμετοχές.

Λίγες ημέρες πριν το σεμινάριο θα σας σταλεί το link για να το παρακολουθήσετε.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad