Οικογενειακή τραγωδία στην Ανδραβίδα: Νεκροί πατέρας, μητέρα και τα 2 παιδιά τους - Τους βρήκε το 3o παιδί τη οικογένειας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Μαρτίου 2022

Οικογενειακή τραγωδία στην Ανδραβίδα: Νεκροί πατέρας, μητέρα και τα 2 παιδιά τους - Τους βρήκε το 3o παιδί τη οικογένειας


Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Ανδραβίδα, καθώς η μητέρα, o πατέρας και τα δύο από τα τρία παιδιά τους βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους.

Η οικογένεια είχε τρία ανήλικα αγόρια και γλίτωσε μόνο το ένα, το οποίο είναι ηλικίας περίπου 10 ετών. Το παιδί αυτό το είχε αποκτήσει η μητέρα με τον πρώην σύζυγό της.

Τα δύο νεκρά παιδιά, ηλικίας ενός και δύο ετών, βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού με ενδείξεις ασφυξίας χωρίς όμως αυτό να είναι ακριβές καθώς ακόμη δεν έχουν εξεταστεί από τον ιατροδικαστή.

Στην αυλή του σπιτιού βρέθηκαν ο πατέρας και η μητέρα, με τον πατέρα να φέρει μαχαιριά στον αυχένα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναίκας, το παιδάκι ήταν που βρήκε τα αδερφάκια του και τη μητέρα του αιμόφυρτους στο σπίτι. Συγκεκριμένα το παιδάκι έπιασε το πρώτο αδερφάκι του που είδε μπροστά του και το έσερνε στον δρόμο και μέχρι την εκκλησία προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, ώστε να σωθεί.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο με το ΕΚΑΒ όμως δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας είχε καταγωγή από την Αλβανία ενώ η μητέρα από τη Ρουμανία.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το αιματοβαμμένο σπίτι της άτυχης οικογένειας στο οποίο διέμεναν τα τελευταία δύο χρόνια, βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Στο σπίτι βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας ενώ αναμένεται ρίξει φως στην υπόθεση ο ιατροδικαστής που βρίσκεται ήδη στο σημείο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad