Σύλλογος Γυναικών Αστακού: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Μαρτίου 2022

Σύλλογος Γυναικών Αστακού: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην Ουκρανία, ο Σύλλογός μας μετά από έκτακτη συνέλευση που πραγματοποίησε την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 με κοινή απόφαση του Δ.Σ., αποφάσισε να συγκεντρώσει φάρμακα, υγειονομικό υλικό και τρόφιμα μακράς διαρκείας προκειμένου να τα αποστείλει στις εμπόλεμες περιοχές της Ουκρανίας, δείχνοντας και με τον τρόπο αυτό έμπρακτη αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Ιδιώτες, τοπικές επιχειρήσεις, φορείς και όσοι μπορούν να προσφέρουν φάρμακα, υγειονομικό υλικό και τρόφιμα, θα μας βρουν στο ΣΤΕΚΙ του Συλλόγου μας την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, τις ώρες 10:00 - 13:00.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad