Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στις αγορές της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Μαρτίου 2022

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στις αγορές της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στις αγορές της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Σύσκεψη για την εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά εν όψει της εορταστικής περιόδου με σκοπό την προστασία της υγείας του καταναλωτή, αλλά και την αποφυγή φαινομένων αισχροκέρδειας πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας υπό την προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη, Μαρίας Σαλμά.

Οι έλεγχοι στην αγορά θα πραγματοποιούνται από μικτά κλιμάκια των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας, συνεπικουρούμενα όπου χρειάζεται από ένστολους, ενώ παράλληλα, ελέγχους θα διενεργεί και ο ΕΦΕΤ με τις υπηρεσίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας

Στη σύσκεψη, εκτός της κ. Σαλμά, συμμετείχαν, ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Αιτ/νίας, Σάββας Βλάχος, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, Νικόλαος Πανταζόπουλος και ο Υπάλληλος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Αιτ/νίας, Αντώνιος Σωτηρόπουλος.

«Με στόχο την προστασία του καταναλωτή και την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, εντείνουμε τους ελέγχους, ιδιαίτερα στον τομέα των τροφίμων, γνωρίζοντας πως στην συντριπτική τους πλειοψηφία, οι επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας παράγουν και προωθούν ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα» σημείωσε η κ. Σαλμά μετά το τέλος της σύσκεψης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad