«Euroferry Olympia»: Ολοκληρώθηκε η απομάκρυνση των καμένων οχημάτων από δύο γκαράζ του πλοίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Μαρτίου 2022

«Euroferry Olympia»: Ολοκληρώθηκε η απομάκρυνση των καμένων οχημάτων από δύο γκαράζ του πλοίου




Ολοκληρώθηκε η απομάκρυνση των καμένων οχημάτων και φορτηγών (περίπου 70) από το δεύτερο και τέταρτο γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Euroferry Olympia», που βρίσκεται στο λιμάνι του Αστακού.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλοίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι. Η φωτιά πλέον έχει κατασβηστεί.

Τα συνεργεία ναυαγιαίρεσης αναμένεται να προχωρήσουν τώρα στην απομάκρυνση των οχημάτων από το πρώτο και τρίτο γκαράζ, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ακόμα αγνοουμένων συνεχίζονται.

Από την πυρκαγιά στο πλοίο έχουν χάσει έως σήμερα τη ζωή τους 9 άτομα, ενώ 281 έχουν διασωθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad