Βιβλιοπαρουσίαση του Συλλογικού τόμου Ιστορικών Διηγημάτων «Κάποτε στην Ελλάδα» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


06 Ιουνίου 2022

Βιβλιοπαρουσίαση του Συλλογικού τόμου Ιστορικών Διηγημάτων «Κάποτε στην Ελλάδα»


Βιβλιοπαρουσίαση του Συλλογικού τόμου Ιστορικών Διηγημάτων «Κάποτε στην Ελλάδα», το Σάββατο 4/6 στη Θεσσαλονίκη


Πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε η ενδιαφέρουσα συλλογή ιστορικών διηγημάτων με τίτλο «Κάποτε στην Ελλάδα» από τις Εκδόσεις «Γράφημα» και με πρωτοβουλία του Φιλολογικού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Μια ξεχωριστή ανθολογία διηγημάτων, τόσο στην Τεχνοτροπία γραφής των κειμένων που την απαρτίζουν (που είναι αμιγώς ρεαλιστική), όσο και στην θεματική της σύνδεση (Κάθε έργο αναδεικνύει πραγ­ματικά ιστορικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα την πε­ρίοδο 1900-1930).

Το Σάββατο, 4/6, στις 11 π.μ. πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση-παρουσίαση του συλλογικού τόμου στο βιβλιοπωλείο Μαλλιάρης, Δημ. Γούναρη 39, στη Θεσσαλονίκη. Μια εξαιρετική παρουσίαση, με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες και μεγάλη προσέλευση κόσμου.

Για το Συλλογικό τόμο «Κάποτε στην Ελλάδα», μίλησαν οι: Τριαντάφυλλος Κωτόπουλος, Καθηγητής δημιουργικής γραφής και Νεοελληνικής Λογοτεχνίας στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, ο συγγραφέας Μιχάλης Πιτένης και η φιλόλογος Νόπη Ταχματζίδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad