Κώστας Καραγκούνης: Το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Θέρμο δεν θα κλείσει - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Ιουνίου 2022

Κώστας Καραγκούνης: Το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Θέρμο δεν θα κλείσει


ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
Βουλευτής Ν. Αιτωλοακαρνανίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Αθήνα, 06 Ιουνίου 2022

Τίτλος: Ο κ. Καραγκούνης ενημέρωσε τόσο τον Δήμαρχο Θέρμου όσο και τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ότι το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Θέρμο δεν θα κλείσει.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης τόσο με τον Δήμαρχο Θέρμου, κ. Κωνσταντάρα Σπυρίδωνα, όσο και με τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης της περιοχής, κκ. Κασόλα Θεόδωρο, Κουβαρά Κων/νο και Μπουγά Χαρίλαου, σχετικά με το ζήτημα του επικείμενου κλεισίματος του μοναδικού καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην περιοχή. Στη συνάντηση παρίστατο επίσης και ο βουλευτής Αιτ/νίας ΝΔ, κ. Σπήλιος Λιβανός.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι λοιποί εκπρόσωποι ενημέρωσαν τους βουλευτές για την αναγκαιότητα συνέχισης της λειτουργίας του υποκαταστήματος της τραπέζης στην περιοχή. Αναγκαιότητα, που εδράζεται, όπως τόνισαν, στο γεγονός ότι ο Δήμος Θέρμου αποτελεί έναν απομακρυσμένο και ορεινό δήμο, με πολιτιστική ιστορία, ενώ το εν λόγω κατάστημα εξυπηρετεί πληθώρα ανθρώπων και από τις παρακείμενες του δήμου περιοχές που αδυνατούν να μετακινηθούν σε άλλο δήμο για την εξυπηρέτηση των συναλλαγών τους. Προς αυτό το σκοπό ζήτησαν την αμέριστη συμπαράσταση των βουλευτών.

Ο κ. Καραγκούνης ενημέρωσε τόσο το Δήμαρχο Θέρμου όσο και τους λοιπούς αντιπροσώπους ότι, ήδη από την περασμένη Παρασκευή 03/06, ανακοίνωσε, μετά και από επικοινωνία που είχε με την διοίκηση της τραπέζης, ότι το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Θέρμο δεν πρόκειται να κλείσει. Έθεσε ακολούθως το ζήτημα ότι θα πρέπει σε γενικότερο πλαίσιο να πραγματοποιηθεί μια ευρύτερη συζήτηση επί του θέματος, ώστε στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης, οι Τράπεζες να μεριμνούν να διαθέτουν ανοικτά υποκαταστήματα σε απομακρυσμένες ορεινές και νησιωτικές περιοχές τόσο γιατί κάτι τέτοιο θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης όσο και για την εξυπηρέτηση καθημερινών συναλλαγών των ηλικιωμένων αλλά και γενικότερα κατοίκων που δεν διαθέτουν πρόσβαση στις ψηφιακές τραπεζικές υπηρεσίες.

Τόσο ο Δήμαρχος Θέρμου, κ. Κωνσταντάρας όσο και οι λοιποί εκπρόσωποι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης της περιοχής, ευχαρίστησαν τους βουλευτές για την ένθερμη υποστήριξή τους στο εν λόγω ζήτημα αλλά και γενικότερα στις ανάγκες του Δήμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad