Ν. Παπαναστάσης: Η κυβέρνηση σκόπιμα κρύβει ότι γίνεται εμπόλεμος εταίρος της κυβέρνησης Ζελένσκι (βίντεο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


09 Ιουνίου 2022

Ν. Παπαναστάσης: Η κυβέρνηση σκόπιμα κρύβει ότι γίνεται εμπόλεμος εταίρος της κυβέρνησης Ζελένσκι (βίντεο)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
στη συζήτηση στη Διαρκή Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής

Η αποστολή όπλων στην Ουκρανία είναι με εντολή ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ
Η χώρα μας μετατρέπεται σε εμπόλεμο εταίρο της κυβέρνησης Ζελένσκι

Η κυβέρνηση σκόπιμα και επιμελώς αποκρύπτει από τον ελληνικό λαό πως η βασική συνέπεια της αποστολής στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία είναι ότι με εντολή του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ η χώρα μας μετατρέπεται σε εμπόλεμο εταίρο της κυβέρνησης Ζελένσκι, σημείωσε ο Νίκος Παπαναστάσης, αντισυνταγματάρχης ε.α., βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στη συζήτηση στη Διαρκή Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.

Υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση μέχρι τις 24 Φλεβάρη έσπερνε τον εφησυχασμό, συμμετέχοντας παράλληλα στη ΝΑΤΟική περικύκλωση της Ρωσίας, ενώ στήριξε την εγκαθίδρυση ΝΑΤΟικών βάσεων στο έδαφος της Ουκρανίας, προκαλώντας την αντίδραση της Ρωσίας. Σημειώνοντας ότι ο πόλεμος που διεξάγεται είναι ιμπεριαλιστικός ανάμεσα στη Ρωσία από τη μία και τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ από την άλλη, υπογράμμισε ότι ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να διαλέξει ιμπεριαλιστή και να απαιτήσει καμία συμμετοχή σε αυτόν τον πόλεμο.

Ο Νίκος Παπαναστάσης υπογράμμισε ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν ότι η χώρα είναι δεμένη στο αμερικανοΝΑΤΟικό άρμα και εκεί εντάσσεται και η συνεχής αποστολή όπλων, πυρομαχικών και οπλικών συστημάτων.

Χαρακτήρισε άγνωστο στη στρατιωτική τον όρο «πλεονάσματα», τον οποίο χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να δικαιολογήσει την αποστολή πυρομαχικών και όπλων, καταγγέλλοντας την προσπάθεια της κυβέρνησης να αποκρύψει την αλήθεια από τον ελληνικό λαό, ώστε να τον κάνει συμμέτοχο στα επικίνδυνα σχέδιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad