Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ΠΔΕ: Οι πολίτες να εμπιστεύονται μόνο τις επίσημες ενημερώσεις και να μην παραχωρούν στοιχεία σε αγνώστους - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Ιουνίου 2022

Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ΠΔΕ: Οι πολίτες να εμπιστεύονται μόνο τις επίσημες ενημερώσεις και να μην παραχωρούν στοιχεία σε αγνώστους

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
7 Ιουνίου 2022


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ΠΔΕ: Πληροφορίες για προσπάθεια τηλεφωνικής απάτης - Οι πολίτες να εμπιστεύονται μόνο τις επίσημες ενημερώσεις και να μην παραχωρούν στοιχεία σε αγνώστους

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, πληροφορούμενη ότι άγνωστοι επιχειρούν να επικοινωνήσουν με δικαιούχους του Υπομέτρου 6.3 («Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων») και με το πρόσχημα καταβολής της δεύτερης δόσης της δημόσιας ενίσχυσης, προσπαθούν να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία και δεδομένα τραπεζικών λογαριασμών, καλεί τόσο τους δικαιούχους του συγκεκριμένου Υπομέτρου, όσο και κάθε άλλο πολίτη που εντάσσεται σε οποιοδήποτε μέτρο ενίσχυσης, να μην παραχωρούν κανένα στοιχείο και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σημειώνεται ότι η καταβολή της β’ δόσης της ενίσχυσης των δικαιούχων του Υπομέτρου 6.3 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης αναμένεται τον Οκτώβριο του 2022.

Σε κάθε περίπτωση, καλούνται οι πολίτες να εμπιστεύονται μόνο τις επίσημες ενημερώσεις της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας ΠΔΕ και σε περίπτωση που ενοχληθούν από αγνώστους, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Αστυνομία ή με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας στα τηλέφωνα: 2613 613201 (Γενική Διεύθυνση), 26313 61655 (Διεύθυνση Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας), 2613 613701 (Διεύθυνση Π.Ε. Αχαΐας), 26213 60149 (Διεύθυνση Π.Ε. Ηλείας).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad