Πρόσκληση προς στους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Ξηρομέρου που έχουν την έδρα τους και εκτός Δήμου - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Πρόσκληση προς στους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Ξηρομέρου που έχουν την έδρα τους και εκτός Δήμου

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια της προηγούμενης (03.06.2022) σχετικής ανακοίνωσή μας για το προγραμματισμό των φετινών καλοκαιρινών εκδηλώσεων, καλούμε και του Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Ξηρομέρου που έχουν την έδρα τους και εκτός του Δήμου να μας γνωστοποιήσουν εγγράφως το αργότερο μέχρι 17-6-2022 εάν έχουν προγραμματίσει κάποιες καλοκαιρινές εκδηλώσεις, καθώς και το είδος αυτών.


Επίσης θα πρέπει μας υποβάλλουν α) τα πρακτικά των γενικών συνελεύσεων των τελευταίων αρχαιρεσιών για την νόμιμη εκλογή του ισχύοντος Δ.Σ, β) την συγκρότησή τους σε σώμα, γ) την απόφαση πρωτοδικείου με τη οποία αναγνωρίστηκε ο σύλλογος καθώς και δ) το καταστατικό του.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad