Νίκος Παπαναστάσης: Οι κυβερνητικές «περαντζάδες» στο νομό μας, δεν εξαπατούν πλέον τους Αιτωλοακαρνάνες - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


08 Ιουλίου 2022

Νίκος Παπαναστάσης: Οι κυβερνητικές «περαντζάδες» στο νομό μας, δεν εξαπατούν πλέον τους Αιτωλοακαρνάνες


Δήλωση του Ν. Παπαναστάση Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ

6/7/2022

Οι κυβερνητικές «περαντζάδες» στο νομό μας, δεν εξαπατούν πλέον τους Αιτωλοακαρνάνες. Είδαμε το πολυπληθές κυβερνητικό κλιμάκιο, με απύθμενο θράσος, να μοιράζει «καθρεφτάκια» στου «ιθαγενείς».

«Μοίρασαν» εκατομμύρια απ’ το «Ταμείο Ανάκαμψης», κρύβοντας χωρίς ντροπή ότι τα ποσά αυτά, που θα πληρώσει απ’ το υστέρημά του ο λαός, ήδη έχουν μοιραστεί στους μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους. «Έχτισαν» Δικαστικά Μέγαρα στο Αγρίνιο και το Μεσολόγγι. «Μετέφεραν» και το δήθεν προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού Μητσοτάκη για την Αιτωλοακαρνανία.

Ο λαός μας όμως περήφανα τους επιστρέφει, ότι είναι τουλάχιστον προκλητικό, να «μιλάς για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου». Οι αγρότες είναι σε πλήρη αδυναμία να επανακαλλιεργήσουν τη γη τους, οι κτηνοτρόφοι σφάζουν τα ζώα τους γιατί δεν μπορούν πλέον να τα ταΐσουν, οι εμποροβιοτέχνες μάταια περιμένουν τους πελάτες, που δεν μπορούν να καλύψουν ακόμη και τη διατροφή τους, οι λαϊκές οικογένειες αδυνατούν, λόγω κόστους καυσίμου, να πλησιάσουν με τα παιδιά τους τη θάλασσα.

Σ’ αυτές τις τραγικές συνθήκες, πήρε «εργολαβία» το απαστράπτον και περιχαρές κυβερνητικό κλιμάκιο, να «πείσει» τους Αιτωλοακαρνάνες ότι «όλα είναι τέλεια».

Στο σκόπιμο και ανέντιμο ψεύδος τους, φυσικά δεν χωράει ούτε ο σχεδιασμός που έχουν, ακόμη και για το κλείσιμο του νοσοκομείο του Μεσολογγίου, για τη συγχώνευση κλινικών, το κλείσιμο τμημάτων, την απελπιστική υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση αυτών των Μονάδων, που όσο κι αν το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό υπερβάλει εαυτόν, αδυνατεί ακόμη και προγράμματα εφημεριών να βγάλει.

Οι Αιτωλοακαρνάνες ήδη αντιλαμβάνονται ότι η πολιτική της κυβέρνησης, που ουσιαστικά τη στηρίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, υλοποιείται για να εξυπηρετήσει αποκλειστικά και μόνο τα μεγάλα συμφέροντα. Για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά νοικοκυριά δεν περισσεύει τίποτε ή μάλλον περισσεύει η φοροληστεία, τα χαράτσια, ο πληθωρισμός του 12%, η πανάκριβη ενέργεια, κ.α.

Σ’ αυτές τις συνθήκες η κυβέρνηση επιλέγει να δαπανά δισεκατομμύρια, για να ενισχύει το ΝΑΤΟ και τις ματωμένες επιχειρήσεις του. Μόνο τις τελευταίες μέρες δαπάνησε σε εξοπλισμούς, ενισχύοντας τη νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ πάνω από τρία δισεκατομμύρια.

Είναι ανάγκη σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, ο λαός, να ενισχύσει το ΚΚΕ ακόμη κι αν δεν συμφωνεί μαζί του σε όλα. Είναι το μόνο πραγματικό ανάχωμα απέναντι σ’ αυτή την αντιλαϊκή λαίλαπα, που τσακίζει καθημερινά τις ζωές μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad