Αστακός: Προσάραξε ιστιοφόρο σκάφος στο Μαραθιά - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


15 Αυγούστου 2022

Αστακός: Προσάραξε ιστιοφόρο σκάφος στο Μαραθιά


Ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Πλατυγιαλίου, πρωινές ώρες χθες, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, για προσάραξη του Ι/Φ σκάφους ''WILD PEARL'' σημαίας Γαλλίας στη θαλάσσια περιοχή του Όρμου Μαραθιάς, κόλπου Αστακού Αιτωλοακαρνανίας.

Στην περιοχή έσπευσαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το Ε/Π -Α/Κ σκάφος “ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ” Ν.Μ. 43, όπου διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω Ι/Φ σκάφος είχε προσαράξει, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Το ''WILD PEARL'' αποκολλήθηκε με τη συνδρομή του σκάφους “ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ” Ν.Μ. 43 και στη συνέχεια κατέπλευσε αυτοδύναμα στον λιμένα Αστακού, με τη συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση ή εισροή υδάτων.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Πλατυγιαλίου του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Ι/Φ σκάφους, μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον αρμόδιο φορέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad