Ανακοίνωση - Πρόσκληση: Καλοκαιρινή έκθεση νέων χειροτεχνών-καλλιτεχνών στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Αυγούστου 2022

Ανακοίνωση - Πρόσκληση: Καλοκαιρινή έκθεση νέων χειροτεχνών-καλλιτεχνών στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Νομικό μας Πρόσωπο σε συνεργασία με την κοινότητα Μύτικα, προτίθεται να διοργανώσει καλοκαιρινή έκθεση νέων χειροτεχνών - καλλιτεχνών στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΥΤΙΚΑ κατά την καλοκαιρινή περίοδο την δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου ως 21 Αυγούστου. Για το λόγο αυτό προσκαλεί όσους συμπολίτες μας επιθυμούν να συμμετέχουν, να παραβρεθούν την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 09:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα.

Τα θέματα των ντόπιων καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στην έκθεση είναι τα παρακάτω: πρωτότυπες δημιουργίες – κεντήματα, ζωγραφική – αγιογραφία και κατασκευές, φωτογραφία, εικαστικό και καλλιτεχνικό κόσμημα, χειροποίητες εικόνες σε ξύλο, χειροποίητο κόσμημα, κεραμική, ντεκουπάζ, καλλιτεχνική ανακύκλωση, είδη δώρων κ.ά.

Σκοπός του Νομικού μας Προσώπου είναι η ανάδειξη των τοπικών εικαστικών δημιουργών, η γνωριμία του έργου τους με τους πολυάριθμους επισκέπτες του καλοκαιρού, αλλά και με τους ντόπιους συνδημότες μας, η προώθηση της πολιτιστικής δραστηριότητας που συντελείται εντός του Δήμου μας, καθώς και να μυήσει τους νέους στις εικαστικές τέχνες και δημιουργίες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad