Χρήστος Μπόνης: Για μια ακόμη χρονιά το λιμάνι του Αστακού έχει γίνει "στόχος" πολλών πολυτελέστατων σκαφών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


01 Αυγούστου 2022

Χρήστος Μπόνης: Για μια ακόμη χρονιά το λιμάνι του Αστακού έχει γίνει "στόχος" πολλών πολυτελέστατων σκαφών


Για μια ακόμη χρονιά το Λιμάνι του Αστακού έχει γίνει "στόχος" πολλών πολυτελέστατων σκαφών για μια ήρεμη και συνάμα ρομαντική βραδιά. Το τελευταίο δε χρονικό διάστημα πολλά από τα πολυτελή σκάφη που περιφέρονται πέριξ των κοσμικών νησιών Λευκάδας, Ιθάκης, Κεφαλλονιάς, "λοξοδρομούν" για λίγες ώρες της κατεύθυνσής τους, με πλώρη τον Αστακό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα πολυτελή σκάφη που διακρίνονται στις φώτο, ορισμένα εκ των οποίων παρέτειναν την παραμονή τους κατά ένα 24ωρο.

Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά του κόλπου του Αστακού δημιουργεί ένα ισχυρό κίνητρο στους ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές των θαλαμηγών να προσεγγίσουν την περιοχή μας για μια διανυκτέρευση.

Η μεγάλη προσέλευση τέτοιων σκαφών, έδωσε την αφορμή στην Δημοτική αρχή να επεκτείνει τον χώρο πλεύσης τους με την τοποθέτηση έξτρα πλωτής εξέδρας, κάτι που ανακούφισε όλους όσους βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον πρόβλημα του ελεύθερου χώρου στην προβλήτα. 

Ας ελπίσουμε ότι η συνεχεία της καλοκαιρινής περιόδου θα φέρει περισσότερους επισκέπτες οι οποίοι αφενός μεν έμμεσα θα διαφημίσουν τον Αστακό, αφετέρου θα δώσουν μεγάλη ανάσα στον επιχειρηματικό κόσμο κυρίως της εστίασης και των συναφή καταστημάτων, όσο και του εμπορικού κόσμου.


Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad