Αστακός: Απονομή επάθλων στους νικητές του Ράλι Iονίου (ΦΩΤΟ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Αυγούστου 2022

Αστακός: Απονομή επάθλων στους νικητές του Ράλι Iονίου (ΦΩΤΟ)


Απονεμήθηκαν χθες βράδυ τα έπαθλα στους νικητές του Ράλι Ιονίου των διαδρομών από την Κέρκυρα έως τον Αστακό (ο αγώνας ήταν σε τρεις διαδρομές). Μετά τους σύντομους χαιρετισμούς από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, την Πρόεδρο του Διαμερίσματος Αστακού Αρετή Γριτσίπη, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και μέλος του Δ.Σ του Δήμου Ξηρομέρου Αποστόλη Ντίνο και τον Πρόεδρο του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Αστακού Κώστα Γαλάνη ακολούθησε η διαδικασία των απονομών.

Τις απονομές έκαναν:

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο Επιχειρηματίας και μέγας χορηγός της εκδήλωσης, επίτιμος Πρόεδρος του ΝΑΟΑΣ Αποστόλης Πανταζής, η Λιμενάρχης Μεσολογγίου Κυριακή Σκανδάλου, η Πρόεδρος του Διαμερίσματος Αστακού Αρετή Γριτσίπη, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και μέλος του Δ.Σ του Δήμου Ξηρομέρου Αποστόλης Ντίνος, ο Πρόεδρο του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Αστακού Κώστας Γαλάνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών Χρήστος Μπόνης και το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Φώτης Καυμενακης.

Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν από εκπροσώπους του Ράλι Ιονίου στον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και στον επιχειρηματία Απόστολο Πανταζή. 

Τα σκάφη με τα πληρώματα αναχώρησαν σήμερα (Τετάρτη) ακολουθώντας το πρόγραμμα των επόμενων διαδρομών μέχρι τον τερματισμό τους στην πόλη των Πατρέων.

























































Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad