Εγκατάσταση μετεωρολογικού σταθμού στο Βελανιδοδάσος Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


03 Αυγούστου 2022

Εγκατάσταση μετεωρολογικού σταθμού στο Βελανιδοδάσος Ξηρομέρου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ξηρομέρου σε συνέργεια και με την αμέριστη στήριξη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο προχώρησε στην εγκατάσταση μετεωρολογικού σταθμού μέσα στο Βελανιδοδάσος Ξηρομέρου, έχει πρόσβαση απ' ευθείας σε σημαντικές καιρικές και περιβαλλοντικές παραμέτρους, που αφορούν τον μοναδικό αυτό πλούτο που διαθέτουμε στη περιοχή μας, το Βελανιδοδάσος Ξηρομέρου.

Η πρόσβαση στις πληροφορίες του μετεωρολογικού σταθμού γίνεται ως εξής: Στο site https://temperature.gr εντοπίζετε την πινέζα πάνω από το Βελανιδοδάσος Ξηρομέρου. Εάν πατήσετε πάνω στην πινέζα θα παρουσιαστούν τα δεδομένα του σταθμού ή απλά πατάτε ΕΔΩ.

Η συνεργασία του Δήμου Ξηρομέρου με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα συνεχιστεί, όσον αφορά το Βελανιδοδάσος Ξηρομέρου.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad