Συνέντευξη του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στον Realfm 97,8 για το πρόγραμμα των αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Ξηρόμερο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


14 Αυγούστου 2022

Συνέντευξη του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στον Realfm 97,8 για το πρόγραμμα των αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Ξηρόμερο


Ένα πλούσιο πρόγραμμα αθλητικών αλλά και πολιτιστικών δρώμενων έχουν τη χαρά να απολαμβάνουν αυτό το καλοκαίρι οι επισκέπτες του Ξηρόμερου Αιτωλοακαρνανίας.

Ο δήμαρχος Ξηρομέρου Ιωάννης Τριανταφυλλάκης παρουσίασε και ανέλυσε τις δράσεις αυτές μιλώντας στην εκπομπή Real Sports.

Ακόμη στη συζήτηση του με τους Παύλο Παπαδημητρίου και Αριστείδη Νικολάκη αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής και στάθηκε στις προτάσεις αλλά και το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η τοπική αυτοδιοίκηση (σε συνεργασία με την κυβέρνηση) στη μάχη για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Ξηρόμερου.

Πατήστε ΕΔΩ για να ακούσετε την συνέντευξη του κ. Τριανταφυλλάκη στον realfm 97,8


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad