Παραδόθηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον Γιάννη Μάρκου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Οκτωβρίου 2022

Παραδόθηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον Γιάννη Μάρκου


Παραδόθηκε σήμερα στις Αρχές ο 26χρονος μαχαιροβγάλτης που κάρφωσε 15 φορές τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη, έπειτα από καβγά έξω από καντίνα της περιοχής.

Ο 26χρονος παρουσιάστηκε λίγο μετά τις 12:00 στο τμήμα Ασφαλείας της Κηφισιάς, μαζί με τον δικηγόρο του, και παραδόθηκε.

Πίστευε ότι είχε λήξει το αυτόφωρο, και μετά την εμφάνισή του θα αποχωρούσε, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο νεαρός ήταν γνωστός στις Αρχές, καθώς στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών, οπαδικής βίας και κλοπές. Είναι κάτοικος Δυτικής Αττικής.

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να ρίξει φως στα κίνητρα του δράστη, καθώς νωρίτερα διασκέδαζε με την παρέα του σε μπαρ στη Νέα Ερυθραία, όπου βρισκόταν και η παρέα του Γιάννη Μάρκου.

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι, σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία, ότι ο 26χρονος έχει ξανακάνει τέτοια επίθεση, ενώ οι Αρχές ερευνούν εάν ήταν προσχεδιασμένη.

«Πάνω από 15 οι μαχαιριές που δέχθηκε»

Σύμφωνα όσα είπε χθες ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Γιάννης Μαρακάκης, ο Γιάννης Μάρκου βρίσκεται ακόμη σε καταστολή, καθώς ήταν προγραμματισμένο να κάνει σήμερα το πρωί ακόμα ένα σοβαρό χειρουργείο.

«Νομίζω ότι τα πλήγματα που δέχτηκε ο Γιάννης Μάρκου από το μαχαίρι είναι περισσότερα από 15. Το κρίσιμο δεν είναι ο αριθμός, αλλά τα σημεία στοχευμένα ο δράστης έπληξε τον άτυχο Γιάννη, που τελικά στάθηκε τυχερός επειδή έσπευσε ο ένας από τους φίλους του ο οποίος τον πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο. Γλιτώσαμε τα χειρότερα. Οι γιατροί είπαν ότι υπήρχε ακατάσχετη αιμορραγία διότι το βασικό χτύπημα ήταν στην αρτηρία του μηρού και γύρω από αυτή. Άρα ο δράστης είχε θανατηφόρο πρόθεση. Είναι δεδομένο αυτό. Χτυπούσε με επαγγελματικό τρόπο» ανέφερε ο Γιάννης Μαρακάκης στον Alpha.

«Ο Γιάννης Μάρκου είναι ένας άνθρωπος ψηλός, γυμνασμένος κι έχει αρκετά κιλά, είχε τοποθετήσει με τέτοιον τρόπο τα χέρια του ώστε γλίτωσε τα χειρότερα γιατί έγινε προσπάθεια να χτυπηθεί και στο συκώτι και στα πλευρά. Χτυπήθηκε κι εκεί, αλλά όχι καίρια» πρόσθεσε στη συνέχεια ο δικηγόρος του επιχειρηματία.

Όπως σημείωσε ο δικηγόρος, ακόμα ερευνάται αν η παρέα του δράστη βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί με τον επιχειρηματία πριν την επίθεση, αλλά και ο λόγος της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

«Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου η επίθεση, ούτε που το καταλάβαμε» είπε φίλος του

«Ακούγεται λίγο περίεργο αλλά όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό, το πολύ. Περιμέναμε στη σειρά, μπήκε τελευταία στιγμή ο 25χρονος να πάει μπροστά και υπήρχε μία λεκτική αντιπαράθεση. Στην αρχή ήταν κάτι φυσιολογικό, στη συνέχεια αυτό γινόταν πιο έντονο, βγήκαν έξω από το μαγαζί, φτάσανε στο σημείο κοντά στον δρόμο και εκεί ξεκίνησε όλο αυτό και ούτε που το καταλάβαμε» ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας στο Mega.

«Είδαμε τον Γιάννη να έρχεται προς το μέρος μας, γεμάτος αίματα. Έγινε σε κλάσματα του δευτερολέπτου η όλη επίθεση. Δεν γνωρίζονταν. Ήταν ένα ασήμαντο περιστατικό που οδήγησε σε αυτό. Δε μπόρεσε κανένας να δώσει εξηγήσεις, είχαμε μείνει όλοι άναυδοι. Προφανώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το μαχαίρι το κουβαλούσε πάνω του. Υπήρχε έντονη λεκτική επίθεση και το έβγαλε μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Απ' ό,τι καταλαβαίνουμε όλοι, δεν ήταν η πρώτη φορά που το κάνει» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad