Βράβευση του Δήμου Ξηρομέρου στο 18ο Πανελλήνιο συνέδριο του ΕΔΔΥΠΠΥ - Δείτε βίντεο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Οκτωβρίου 2022

Βράβευση του Δήμου Ξηρομέρου στο 18ο Πανελλήνιο συνέδριο του ΕΔΔΥΠΠΥ - Δείτε βίντεο


Ημερομηνία 12/10/2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια ιδιαίτερη και σημαντική διάκριση απέσπασε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 ο Δήμος Ξηρομέρου, στο πλαίσιο των βραβεύσεων Επιστημονικής, Κοινωνικής & Αυτοδιοικητής προσφοράς.

Τιμήθηκε με το βραβείο Κοινωνικής προσφοράς για την συμμετοχή του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό καλλιτεχνικής έκφρασης, για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια που διοργάνωσε το ΕΔΔΥΠΠΥ, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εκστρατείας για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια, που πραγματοποιήθηκε από τον Ιανουάριο έως το Σεπτέμβριο του 2022.

Το βραβείο παρέλαβε από τον Πρόεδρο του Συνεδρίου και Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης.

Δείτε παρακάτω τα δύο videos από την βράβευση του Δήμου Ξηρομέρου, με το Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη να παραλαμβάνει το βραβείο και την συντονίστρια του ΕΔΔΥΠΠΥ για τον Δήμο Ξηρομέρου κα Μαρία Σακουφάκη, να παρουσιάζει τις δράσεις του Δήμου Ξηρομέρου:

 

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad