«Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Οκτωβρίου 2022

«Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

17 Οκτωβρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

Με επιτυχία και σημαντική ανταπόκριση από τους πολίτες, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 στην Αιτωλοακαρνανία, η δράση «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την πρόληψη & μείωση των τροχαίων ατυχημάτων «Πάνος Μυλωνάς», με τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η Ναύπακτος, το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο ήταν οι πόλεις στις οποίες οι εθελοντές του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και οι υπηρεσιακοί εκπρόσωποι της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας αναζήτησαν τον «Οδηγό της παρέας», με σκοπό την ευαισθητοποίηση και αποφυγή κατανάλωσης αλκοόλ από τους οδηγούς οχημάτων.

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, σε δήλωσή της για την υλοποίηση της δράσης «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» ανέφερε: «Πολλές φορές συμβαίνουν γύρω μας δυσάρεστα συμβάντα τα οποία μπορούν να εξελιχθούν ακόμη και σε τραγωδίες. Αρκετά από αυτά ξεκινούν από στιγμές χαράς και διασκέδασης και καταλήγουν είτε σε σοβαρούς τραυματισμούς που αφήνουν πίσω τους μόνιμες αναπηρίες, είτε σε απώλειες ανθρώπινων ζωών. Η συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με το Ινστιτούτο «Πάνος Μυλωνάς» στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού και στην υπενθύμιση ότι η ανθρώπινη ζωή και η ακεραιότητα είναι αναντικατάστατα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad