Στη πόλη της Κοζάνης βρέθηκε η αγωνιστική ομάδα του Κένταυρου Αστακού (ΦΩΤΟ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


17 Οκτωβρίου 2022

Στη πόλη της Κοζάνης βρέθηκε η αγωνιστική ομάδα του Κένταυρου Αστακού (ΦΩΤΟ)


Στην πόλη της Κοζάνης βρέθηκε το σαββατοκύριακο 15/16 Οκτωβρίου 2022 η αγωνιστική ομάδα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ αποτελούμενη από 8 κορίτσια, όπου έλαβε μέρος σε ένα όμορφο και δυνατό αγωνιστικό - προπονητικό διήμερο που διοργάνωσε με επιτυχία ο σύλλογος ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Σκοπός της συμμετοχής ήταν η γενικότερη εξέλιξη των αθλητών, αλλά και η προετοιμασία τους για τα επερχόμενα πρωταθλήματα.

Στην αγωνιστική συνάντηση συμμετείχαν περίπου 200 αθλητές από διάφορους συλλόγους, με τους οποίους οι αθλήτριες του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ αντάλλαξαν αγωνιστικές πληροφορίες, διατήρησαν και βελτίωσαν την αγωνιστική τους ετοιμότητα.

Ευχαριστούμε την αθλητική οικογένεια της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ για την πρόσκληση, και όλους τους συλλόγους για την συνεργασία και την άμιλλα.

Αμέσως επόμενος στόχος για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ είναι η συμμετοχή με στόχο την διάκριση στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα πανελλήνιας συμμετοχής το επόμενο Σαββατοκύριακο στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ όπου θα συμμετέχει με 4 αθλήτριες.

Το όμορφο αθλητικό ταξίδι για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ συνεχίζεται με συμμετοχές των αθλητών του σε αγώνες και εκδηλώσεις ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ όπως και συμμετοχές και σε άλλα στυλ πολεμικών τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων (ΜUAY THAI - KICK- ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΛΗΣ ΕΔΑΦΟΥΣ) μετά την εγγραφή του συλλόγου στην Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών τεχνών (ΕΟΠΤ).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad