Δήμος Ξηρομέρου: Δυνατότητα δωρεάν παροχής του προγράμματος Ψυχοκοινωνικής-Υποστήριξης ''Breath'' - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


27 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Ξηρομέρου: Δυνατότητα δωρεάν παροχής του προγράμματος Ψυχοκοινωνικής-Υποστήριξης ''Breath''


Ημερομηνία, 26/10/2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό κοινωνικό φορέα «FairLife - Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα» στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με τον καρκίνο του πνεύμονα, γνωστοποιεί στους δημότες την υλοποίηση του προγράμματος Ψυχοκοινωνικής-Υποστήριξης breath, που παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ για ασθενείς, φροντιστές και μέλη των οικογενειών τους σε συνεργασία με έμπειρους κι εξειδικευμένους επαγγελματίες ψυχικής υγείας από αναγνωρισμένους φορείς.

Με μία ματιά: 
  • ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ – Εκδηλώστε ενδιαφέρον ΕΔΩ. Έως 10 συνεδρίες μέσω διαδικτύου ή δια ζώσης (κατά περίπτωση).
  • ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ - Εκδηλώστε ενδιαφέρον ΕΔΩ. Έως 8 συνεδρίες μέσω διαδικτύου, τηλεφώνου ή δια ζώσης (κατά περίπτωση).
  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Ή ΖΕΥΓΟΥΣ - Εκδηλώστε ενδιαφέρον ΕΔΩ. Έως 8 συνεδρίες μέσω διαδικτύου, τηλεφώνου ή δια ζώσης (κατά περίπτωση).

Οι υπηρεσίες παρέχονται σε συνεργασία με την Εταιρεία Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος BREATH, εντάσσονται:
Στήριξη Παιδιών, Εφήβων και Γονέων στο Πένθος μέσα από τις υπηρεσίες της Μέριμνας. – Μάθετε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Καθοδήγηση Ασθενών & Προσωπικός Βοηθός Υγείας – Έγκυρη ενημέρωση για τα δικαιώματα των ασθενών μέσα από τις υπηρεσίες του «ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ». – Εκδηλώστε ενδιαφέρον ΕΔΩ.

Ομάδες Δημιουργικής Απασχόλησης – Μαθήματα pilates για σωματική και ψυχική ευεξία από το «JUST PILATES STUDIO». - Εκδηλώστε ενδιαφέρον ΕΔΩ.

Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή καλούν την Γραμμή Ενημέρωσης 111 57 για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Επισυνάπτεται παρακάτω το ενημερωτικό φυλλάδιο.

ΕΚ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Ξ

FairLife_Breath digital leaflet.pdf 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad