Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Eκδημία του συμπατριώτη μας Βασίλη Καραβασίλη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


05 Νοεμβρίου 2022

Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Eκδημία του συμπατριώτη μας Βασίλη Καραβασίλη


Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο του συμπατριώτη μας, Βασίλη Καραβασίλη, ο οποίος «έφυγε» σήμερα το πρωί από τη ζωή. Ο εκλιπών είχε διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου μας πριν μερικά χρόνια, έχοντας βάλει και το δικό του λιθαράκι του στην ιστορία του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τους οικείους και συγγενείς του και αποχαιρετά τον εκλεκτό φίλο και συμπατριώτη.

Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση ως προς την τοποθεσία την ημερομηνία και την ώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad